Gamla staden

2018-06-30

Vi njuter av lite svaklande vin på Karpathos i Gamla Stan

Kl. 20:29 är det 27 grader med 69% luftfuktighet

Morgonen och förmiddagen var lite mulet in över ön men inget som vi stördes av, vi hade sol och behaglig temp hela tiden. Det är jämn temp hela tiden, när vi kom ner till solstolarna 9:30 var det 28 grader, vid lunch 12:30 hade det stigit till 30 grader med en luftfuktighet på 68% och lite senare på eftermiddagen var det 31 grader innan det började svalna av för att vid 22.30 vara 27 grader. Riktigt behagligt med andra ord, inget vi får uppleva hemma i Sverige.

 

 

Christina i Gamla stan

På eftermiddagen tog vi en taxi in till Rhodos stad och vi valde att strosa runt i den gamla staden. Kände oss riktigt hemma efter alla resor vi gjort hit. Det var lite varmare här och nästan ingen vind att tala om. Ett välbehövligt stopp på en bar var inte fel och samtidigt passade vi på att kolla avslutningen på sista träningspasset inför söndagens Formel 1 i Österrike.

Hyfsad båt i hamnen

Gata upp och gata ner, mycket gående och mängder av butiker att besöka. Shoppade inget speciellt utan njöt mer av att bara ta det lugnt. Innan vi bestämde oss för att åka tillbaka till hotellet han vi med ett vinstopp oxå på restaurang/bar Karpatos vid det stora trädet som skuggar skönt. Finns en hel del fina båtar i hamnen.

Solnedgång kl. 20.13

Två VM-matcher spelades på kvällen och vi slötittade mest på dessa. Vi han även med att övervaka solnedgången innan vi var nöjda med dagen och kvällen.

Vi njuter som bara den i den Grekiska värmen.

Solnedgång kl. 20.21

Solnedgång kl. 20.22

Solnedgång kl. 20.23

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *