Som en semester ska vara

2018-07-01

Glenn njuter på hptellet

Söndag och Rhodos visats upp sitt bästa väder hittills på semestern, vid kl. 14 var det 36 grader i skuggan och gisa om jag njöt? Det är så underbart härligt när det är soligt, varmt och knappt någon vind. Det är så otroligt skönt, riktigt irriterande att vi aldrig någonsin får uppleva detta i för övrigt fantastiska Sverige. Sitter nu på balkongen 21:00 och det är 27 grader varmt 🙂 . Livet är orättvist!

Christina tycker det är för kallt på hotellrummet men det är bara en kylanläggning som fungerar för bra 😉 , tror hon får sova på balkongen för där är det varmare. Den bästa kylaanläggning vi haft (Christina kallar det för fryshuset). För övrigt är semester otroligt skön, inga måste bara som en semester ska vara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *