Varmt och skönt med smolk i bägaren

2018-07-04

Christina njuter sista kvällen

Varmt och skönt

Sista dagen på semester denna resa. Frukost och hela dagen består av att slappa med sol och bad. Värmen blir allt högre för var dag och idag var det 37 grader i skuggan men det känns behagligt då luftfuktigheten är låga 41%.

Vi badar i både pool och i Medelhavet och det är härligt att få bada i ett varmt Medelhav i jämförelse med det som erbjuds på hemmaplan.

Efter kvällsmiddagen så bestämmer vi oss för att gå runt i ”byn” och den visar sig större än vi kunnat ana. Vi tyckte att det inte var så mycket utöver det som var runt hotellet men ack vad vi misstog oss.

Och sista kvällen hände olyckan då christina ramlade och stukade foten

Vi har tidigare vänt där restaurang och shopping tar slut men denna gång går vi längs stranden söderut och upp på bygatan lite längre söderut och det visar sig vara ett ganska stort samhälle med flera hotell, restauranger och mindre butiker för shopping.

Vi går mot hotellet och väl framme vi hotellet ska vi bara gå över korsningen till hotellet när Christina trampar rejält snett på ojämnheterna i gatan och ramlar okontrollerbart i asfalten.

En rejäl stukning är det helt klart och hoppas att det inte är något brutet i foten. En vänlig turist som pratar i telefon avbryter sitt samtal och kommer till hjälp. Väl inne på hotellet är hotellpersonalen väldigt hjälpsamma och är snabbt framme med en ispåse och efter lite letande får vi även en linda för att minska svullnaden. Väl inne på hotellrummet blir det vila och högläge med foten. Stort tack till hotellpersonalen för hjälpsamhet och till den hjälpande turisten.

Leksand finns med överallt

Inte riktigt så här vi tänkte oss sista kvällen men tur att inget var brutet.

Hur som helst har semestern varit bra och i morgon flyger vi hem mot nordligare breddgrader.

Middagsdekoration

Middagsdekoration

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *