Slut och hemresa

2018-07-05

I väntan på bussen till flygplatsen med stukad fot men vid gott humör

 

Klockan 09.43 och snart hemförd men redan varmt och skönt, 32 grader och bara 57% luftfuktighet

Vaknar hyfsat tidigt, dusch och frukost. Vi har redan packat vår väskor och hinner njuta en timma på balkongen med lite läsning innan det är dags att checka ut.

Bussen ska hämta upp oss kl. 10 och det är ganska många som ska med bussen till flygplatsen. Väl framme vid flygplatsen 10.20 tar det Grekiska kaoset vi, kö för att checka in och det tar en evinnerlig tid, upp emot 35 minuter för att checka in de ca. 170 personer som ska med flyget till Växjö. Efter detta ska vi ta med våra väskor som ska checkas in till nästa station, högst märkligt alternativ.

Nästa pärs är att gå igenom säkerhetskontrollen, har aldrig varit med om en sämre genomgång i detta ärende. Endast 2 av 3 säkerhetsbågar är i drift och gissa om det är fler än de som ska med planet till Växjö som ska kontrolleras? Hela proceduren tar 55 minuter och vi kommer igenom säkerhetskontrollen lite innan  kl. 12 och väl igenom är det dags att boarda planet direkt.

Vi lämnar gaten knappt 10 minuter sena men med bra flygväder landar vi före tidtabellen 15:10 på Småland Airport i Växjö. Väntan på väskorna är nästan i paritet med Grekiland, vi hinner båda göra ett besök på WC men det är inget som gör något.

Bilen står som den ska på platsen vi parkerade och vi är tillbaka i Kalmar 17.15.

Trötta men riktigt nöjda är vi hemma igen. En riktigt skön semesterresa på Rhodos är till enda och nu återstår bara att tvätta vårt medhavda resebagage.

Väl mött på nästa resa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *