Golfen på väg ut

2018-07-16

Golfen på väg ut

Tog beslutet att sälja mina golfklubbor igår. Varför? Har inte haft suget på golf de senaste två åren. 2016 spelade jag för visso men den rätta glädjen infann sig inte. Längtade inte efter att spela golf men väl på golfbanan var det ganska kul men när puttern satt på hål 18 var det riktigt skönt.

Tog en paus 2017 och det kändes riktigt bra och valde att även i år köra på vilande medlemsskap. I maj hade Ahlsell golftävling och jag var funktionär. Det mest positiva med tävlingen var att jag kände att mitt beslut fortfarande kändes bra.

La ut klubborna, bag och vagn på Blocket igår eftermiddag och fick flera mail om klubborna, en del med bud på hela alltet, några på utvalda delar och ett om att jag skulle ringa upp. Ringde upp och han köpte hela kitet.

Nu återstår att sälja av spelrätten på Kalmar GK, vet inte om det är lätte ellr inte men jag ska göra ett försök. Har en kollega på jobbet som köpte för två år sedan och han fick betala 5000 kr för den då så det borde väl vara ett rimligt pris även i år.

Känns faktiskt skönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *