Nu är det igång!

2018-08-12

En händelserik vecka är till enda för Leksands herrlag. I måndags var det ispremiär och spelarpresentation och veckan avslutades med två matcher mot Sheffild Steelers. Kanske inte bästa motståndet men en bra start på säsongen 2018/2019.

Gårdagens match förlorades förvisso med 2-3 men som jag tolkat det hela så var Leksand det bättre laget men Sheffield som gjorde målen. En match som domarna släppte iväg och inte tog utvisningar som dem borde. 

Dagens match vinner Leksand med klara 7-0 och idag tog domarna utvisningarna som dem skulle. Extra kul att nyförvärven fick göra mål. David Rundkvist inledde målskyttet i första perioden och Mattias Karlsson, Thomas Valkvae Olsen och Brian O´Connor ökade på i andra och i avslutningsakten gjorde Linus Persson x2 och Brian O´Connor avslutade målkalaset och blev även han tvåmålsskytt. 

I morgon tidigt reser laget hem till Dalarna igen och på torsdag väntar ny match då Mora står för motståndet.

Skönt att det är igång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *