Rom igen = 30 års äktenskap :)

2018-11-10

SAS Airbus A321

Vi har valt att fira gifta som 30 år i Rom. Vi har vart i Rom tidigare och ”kastade” ett mynt i Fontana di Trevi över axeln vilket enligt myten säger att vi kommer tillbaka och nu är det således dags, elva år efter vårt besök 2008.

Vi flyger med SAS och har bokat hotell Best Western Plus Hotel Universo. Ett 4-stjärnigt hotell med bra geografisk placering.

Best Western Plus Hotel Universo

Drygt sex månader till avresa så det är ett bra tag till vi ska åka men ack så skönt att ha något att se fram emot. Längtar redan till Italien, Rom och skönt väder.

Roma spelar sista omgången i Serie A hemma på Roms Olympiastadion eller Olimpico som Italienarna säger mot Parma på söndagen men matchen kan mycket väl spelas på lördagen. Inget som vi hänger upp oss på, vi kan lika gärna kolla på fotboll på lördagen. Ett besök kommer det med stor sannolikhet att bli.

Ses snart 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *