Inget bokat och prisjusteringar

2018-12-15

Jag har sammanställt resealternativen men valt bort Ving då det inte är ekonomiskt försvarbart. Om jag tittar vad vi får för insatt krona så faller Ving bort till förmån för TUI. Tyvärr har prisbilden stigit för oss på ostkusten men sjunkit  rejält för ”Västkustarna”. Inga stora prishöjningar men en rejäl prissänkning för Josefin och Rickard.

Vore skönt at boka innan årsskiftet så vi har en härlig solsemester att se fram emot i auguste eller september men om jag får vara egoistisk vilket är helt okej då det är min site vi befinner oss på så röstar jag helt klart på Kreta och hotell Louis Creta Princess och det är av några anledningar:

  • Priset
  • Kreta
  • Flygtiden
  • Och säkert något mer 🙂

Dagens uppdatering av prisbilden

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *