Melineffekten

2018-12-20

Tabell 2018-12-20

Roger Melin är alltså ny tränare i Leksand och jag hade helt fel gällande kontraktstiden och tränare till nästa säsong. Rogers kontrakt är signerat för denna säsong och kommande säsong. Kommer att bli spännande att se vad det ger, jag var negativ i förrgår men hoppas innerligt att jag har fel även där.

Idag var det egentligen full omgång men Leksands match mot Pantern borta mot Pantern i omgång 30 är flyttad till den 21 januari av en anledning som jag inte har koll på men det är bra med tanke på tränarbytet. Det ger Roger ytterligare tid att komma in i laget och klubben innan det bränner till på onsdag 26 december.

Idag spelade vi således men klättrade en plats i tabellen och är nu uppe på en plats i SlutspelsSerien, snacka om Melineffekt.  Vi gick om Södertälje tack vare Tingsryds bortaseger mot Södertälje. Nu jäklar ska vi inte släppa den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *