Nystart i fullsatt Tegera

2018-12-26

Julhelgen lider mor sitt slut men innan dess ska Leksand ta emot Almtuna hemma i Tegera Arena och det lutar åt ett fullsatt Tegera. Igår vid middagstid var det drygt 7000 biljetter sålda så det lär inte vara många lediga stolar. Imponerande att dra fult hus med tanke på 9 raka förluster. Leksand Superstars, Leksand Tifo Crew och alla andra organisationer samt Leksands IF har gjort ett fantastiskt jobb inför kvällens match.

Roger Melin ska göra sin första match i Tegera som LIF-coach och en seger skulle sitta fint. Spelarna har varit jullediga sedan i torsdags och återsamlades igår och bör rimligtvis vara spelsugna och hungriga på en seger. Allt annat vore ett misslyckande.

Om några timmar vet vi om Melineffekten håller i sig, startade ju innan julledigheten med att klättra en plats i tabellen utan att spela.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *