You Tube

2019-01-05

Lördag och vi är hemma hos Michael, Isabell, Seth och Tex. Seth och jag spelar både fotboll och innebandy i garaget och även brottats en del. Riktigt kul och aktiv lördag.

Lite senare sitter Seth och tittar på Youtube på TV när vi ska kolla. Han blir arg när han inte får titta varpå Isabell säger att han får titta på hennes telefon, ”hämta den, ligger i hallen” säger Isabell men det är han inte intresserad av. Christina säger” du kan kolla på min telefon” varpå Seth men häpen min säger mycket förvånande ”har DU Youtube?”. Och vi får alla ett gott skratt. Alltid någon rolig kommentar från Seth 🙂

Tex blir allt mer aktiv och far runt ordentligt i sin gåstol. Utvecklingen går i en rasande fart.

Livet är på topp när det gäller barnbarnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *