Generation 7: 2021 ?

Generation 7 förväntas komma ut på marknaden 2021.

Skiss av Mustang generation 7. Bild från http://www.cars-power.com

Ford har för avsikt att sluta med produktionen av personbilar för den Amerikanska marknaden och ”bara” bygga bilar i SUV-klassen. 2020 Fusion kommer förmodligen att bli sista personbilen Ford USA levererar.

Men, det finns alltid ett men, Mustang kommer med en ny generation som planeras komma ut på marknaden 2021och baseras på en av Fords fem plattormar. Drivningen kommer att vara bakhjusldriven men det rycktas att det kommer en fyrhjusdriven version också. Utöver detta kommer det med stor sannolikhet att även släppas en hybridversion.

Mustangen kommer att bli en direkt konkurrent till Dodge Challanger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *