AIK på Hovet – Inte lätt

2019-02-15

Har precis bevittnat AIK-Leksand på TV och sändningen som Cmore står för. AIK är egentligen laget som bör vinna men Leksand visar lagmoral. Det som stör mig mig mest är Cmores kommentator Patrik Westberg, så usel, han måste var hockeyhistoriens sämsta kommentator genom tiderna, det är t.o.m. så att experten Harald Lückner låter som ett Leksandsfan eller fan av alla lag.

Vilket jubel Patrik Westberg utbrister när Christian Sandberg sätter sin straff, kanske det bästa han upplevt, låter så i alla fall och när Thomas  Valkvae-Olsen missar sin då går Patrik Westberg upp i trans.

Inget att säga om AIK:s seger, sett till över 60+5 min så är AIK:s seger rättvis men synd att vi på distans i soffan ska behöva uppleva Patriks jubel när ett av lagen missar är inte kul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *