Bamase på bio

2019-02-16

Film är bäst på bio

Förväntansfull inför biobesöket

Lördagen till ära kommer Seth till oss, eller kommer, vi ska hämta han vid 13:15. Vi ska gå på bio, Seths biopremiär och det är Bamse och Dunderklockan som ska visas. Seths biopremiär men hur förklarar man vad bio är? Vi har försökt med att det är en jättestor TV ich ett stort mörkt rum.

Vi hämtar upp Seth och tar sikte på Filmstaden. Första anhalt i Filmstaden blir kiosken och inköp av popcorn och dricka, det som tillhör bio. 14;30 ska filmen starta och vi släpps in i biosalongen 14:20. Inte så stor salong då salong 3 endast innehåller 76 plaster.

 

 

Biomys

Seth går förväntansfullt in och vi sätter oss på våra platser. Vi har med en av Filmstaden lånad förhöjningskudde så att han ska se bra. Först lite reklam om kommande filmer innan ljuset dämpas ner och filmen börjar visas. Stora förväntansfulla ögon. Filmen är riktigt rolig och intressant men ett par besök på toaletten hindrar inte Seth.

 

Snart börjar filmen

 

 

 

 

 

 

 

 

Snart går tåget

 

 

 

 

 

Efter filmen är Seth mäktigt nöjd ned upplevelsen. Efter bio så har jag lovat att vi ska kolla på tågen så vi tar sikte på järnvägsstationen. Kul upplevelse.

Väl hemma igen ska vi dagen till ära grilla och vi hjälps åt att grilla kyckling. Vi äter och har det allmänt trevligt och efter middagen har vi en överraskning till Seth, en Legobyggsats. Vi hjälps åt men Seth har läget underkontroll och bygger det mesta själv med viss hjälp.

 

Legobyggande

Innan det är dags för sängdags kollar vi på Lejonkungen och lite efter att Melodifestivalen startat så somnar han i soffan och en kul dag är till enda.

Legobygget är klart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *