Var det ett aprilskämt?

2019-04-01

Ett skämt eller? Match 3 utan publik.

Lasse Andersson ligger i hemma i Tegera Arena

Direktkvalet till SHL började bra med två segrar, en borta med 3-5, och hemma med 4-3. Tredje matchen uppe i Mora slutar med seger för Mora och det var inledningen på andra perioden som förstörde måndagskvällen då Mora gjorde fyra på på drygt sex minuter. Leksand reducerade i sista perioden både en och två gånger men närmare än så kom vi inte då Mora stänger matchen med mål i tom bur. Matchens sista två mål kommer när Leksand plockat målvakten, ett för vardera lagen.

Mora startar matchen i högt tempo men Leksand står upp bra och fredar sitt mål men skapar inte speciellt mycket. Leksand gick i alla fall för kvittering och plockade målvakten i slutet.

Om 45,5 timmar är det ny match hemma i Tegera Arena

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *