Kevins nya boende

2019-08-05 Göteborg

Köket

Efter att vi hämtat upp hyrsläp på Tvättcenter under söndagseftermiddagen och packat den under söndagskvällen lämnar vi Kalmar tidigt måndag morgon.

Vi sätter klockan på väckning redan 04.00 och hämtar upp Kevin lite innan klockan 5 och rullar sakteliga mot Göteborg. Christina har envisats med att vi ska ta med kaffe och frukostbullar och det är ett bra val, riktigt gott med lite kaffe och fralla.

Köket

Vi ankommer Göteborg 09.35 och rullar in på Odinsgatan där Kevins ska skriva det sista gällande köpet av bostadsträtten på Gamlestadstorget 16. Lite spännande då Kevin inte sett lägenheten, Josefin har varit snäll nog att gå på visningen, en förening som hon bodde i när hon flyttade till Göteborg för 6-7 år sedan.

Vardagsrummet

Efter att allt är klart hos mäklaren tar vi sikte på Gamlestadstorget och vi komme rätt med en gång, GPS är fantastiskt. Vi knallar upp till plan tre men det känns mer som två trappor upp.

Lägenheten är ungefär som förväntat, slitet kök, helt okej hall, vardagsrum och sovrum men med bedrövlig färgsättning som måste åtgärdas. WC/dusch är precis som förväntat och den är fin, renoverad 2015.

Vardagsrummet

Golven däremot är av en helt annan planet, det lutar åt alla håll och kanter. Sovrummet är riktat och med fint parkettgolv, hallen luta så vi blir sjösjuka, vardagsrummet är upp och ner, känns som stora nivåskillnader men golvet i köket ska vi inte nämna mer än att det lutar något djävulskt.

Vardagsrummet

Vi bär upp möbler och kartonger och placerar ut dem efter bästa förmåga, vi ska ju försöka ge oss på att måla hela lägenheten. Men innan det är dags så måste vi lämna släpet, vi kör till Bäkebol och lämnar släpet, inga problem och passar samtidigt på att käka lunch på Ikea. Innan vi åker tillbaka till Gamlestaden passar vi på att handla på Coop.

Hallen

Vi ger oss på sovrum och vardagsrum till att börja med, bort med lister och foder, fortsätter med kök och hall. Det flyter på bra. Vardagsrum och sovrum är bra tapetserat så vi kan börja måla spärrfärg direkt och åtgärda skavanker som måste spacklas i morgon.

En slitig dag avslutas med tacos Trötta somnar vi tämligen enkelt, Christina och Kevin i dubbelsängen och jag i ”campingsängen” 😉

Bilderna är tagna innan renoveringen börjar.

Köket

Hallen

Sovrummet

Sovrummet

Badrummet

Badrummet

Sovrummet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *