Nytt golv i hallen

2019-08-24 Göteborg

Kvällen avslutas med pizza och öl på Old Corner i Gamlestaden

Färdigt för riktning

Morgonen börjar med att vi bryter upp hallgolvet och det är en enkel match. Bort med laminatgolvet först och därefter golvspånskivorna. Under detta visar det sig att fastighetens befintliga golv är delvis flytspacklat på ett uselt vis samt att vid entrén är golvet nere på understa lagret.

In med allt rivningsmaterial i bilen och ny resa till återvinningscentralen. Denna gång kör vi till en mindre central i Gamlestaden och tjejen som tar emot oss bjuder på en till deponering då Kevin inte är folkbokförd än i Göteborg. Just!

Efter detta beger vi oss på nytt till Bauhaus i Bäckebol för inköp av material till golvriktningen och vi passar på att käka lunch på Ikea.

 

Färdigt för riktning

Tillbaka på Gamlestadstorget är det nytt bärande upp till tredje våningen, ganska jobbigt. Efter kånkandet så börjar vi med riktningen och vi börjar med ramen vilket är det vi hinner med inna det är för sent att köra med batterisågen (som väsnas ordentligt).

Vi duschar av oss och knäpper ett par öl innan vi går ut i Gamlestaden för att äta något. Vi bestämmer oss för att äta pizza och hamnar på Old Corner. Kvällen är varm och skön, mycket folk är ute denna sköna kväll, säkert 25 grader varmt. Vi sitter ute och njuter av öl och fantastiskt god pizza. BRA val!

Ny dag i morgon och då ska vi rikta golvet klart och förhoppningsvis hinna  börja med parketten. I morgon kväll vet vi hur det gått.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *