Inköp och riktning

2019-08-31 Göteborg

Kevin mäter och väger av

Lördag och efter frukost är det dags för rivning av golvet i vardagsrummet. Vi vet inte riktigt om vi ska ha kvar det gamla golvet eller bryta upp det. Efter lite mätning och undersökning så bestämmer vi oss för att bryta upp det befintliga parkettgolvet. Under detta så ligger det gamla brädgolvet av gran. Detta var säkert snyggt en gång i tiden men inte i det skick som det är nu, målarfärg lite här och var, flytspackel som läckt in från hallen och några brädor är borta eller skadade.

Efter upprivningen så bär vi ut allt i bilen och kör eländet till återvinningen och vi snikar till oss en ny ”gratisslängning” till. Känns nästan som vi Ölänningar blivit Smålänningar :).

Nästa moment är att köpa reglar och spånskivor. Vi köper 22 st golvspånskivor och 22 st reglar men vi missbedömer (läs Glenn) hur mycket som går in i bilen. Det blir lite för mycket och Kevin och jag har reglar mellan oss i framsätet och Christina sitter trångt i baksätet. Tveksamt om det är okej att köra på detta viset men det går bra 😉 .

Kevin och jag gör en fysisk ansträngning och bär upp allt ihop och efter detta kommer belöningen, var sin kall öl, Christina nöjer sig med rosevin.

Vi mäter och väger av och kommer fram till beslut hur vi ska gå till väga men det får bli i morgon söndag.

Kvällen avslutas med pytt i panna och god dryck framför TV-apparaten.

Go Natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *