Resan har startats

2019-09-06 Kreta

Aegans Airbus A320 som vi ska flyga med

2 resklara grabbar

Efter dagens jobb så är det dags för avfärd mot en skön vecka på Kreta. Michael, Isabell, Seth och Tex kommer hem till oss och vi äter middag innan vi ska bege oss till flygplatsen. 16:50 tar vi sikte mot Kalmar Öland Airport för incheckning. Isabell och Christina med kidsen stannar i incheckningshallen medan Michael och jag kör hem bilarna. Grannen Lena kör ut oss till flygpltsen.

Flyget från Kreta till Kalmar är i god tid så vår kärra kommer att gå i tid och inte nog med det, vi lämnar Kalmar 12 minuter före tidtabellen. Aegans Airbus A320 är en fröjd att åka med, gott om benutrymme och bra service.

 

Redo för start

Efter halva flygningen så kommer Seth fram till Christina och mig (vi sitter på 3A och 3B, Michael, Isabell Seth ochTex på %a, 5B och 5C) och vi fördriver lite tid med att läsa ett resemagasin.

Vi landar 25 minuter för utsatt tid efter en behaglig resa. Vid bagagebandet kommer Isabells väska som nummer två och våra andra straxt efter. Sulkyvagnen kommer på ett annat band.

 

Bäst att ladda batterierna under flygningen

Buss 137 ska ta oss till hotellet och resan tar ca. 50 minuter 01.28. Smidig incheckning, Michael och Isabell får rum 329, vi 328. Vårt rum luktar avlopp så vi byter till 318.

Vi lägger oss tämligen omgående och somnar bums, i morgon är det sol och bad. Härligt.

Go Natt!

Vi läser resemagasin på flyget

Vi väntar på våra väskor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *