Skönt med sol och bad

2019-09-06 Kreta

Middag

Seth går i morfas fotspår och köper sig en båt

Vaknar hyfsat tidigt, äter en fantastiskt fin frukost och därefter hägrar poolen.

Det dyker upp lite moln runt 10-tiden och närmaste timman kommer fler moln upp och några är riktigt svarta, solen går i moln och tempen sjunker markant men efter lunch är det klarblå himmel och det bränner på bra.

Lunchen är bra, flera alternativ och det smakar bra. Vi fortsätter med det vi är här för, dvs. sola och bada. Vi är några tuffingar som testar på vattenrutchkana, några inte så bra men de fyra blå banorna där vi åker på madrass är riktigt bra.

Jörgen och Lena testar Medelhavet

Jörgen och Lena trotsar vågorna och badar i Medelhavet, själv avvaktar jag till lite senare på resan.

19.00 är det middag och det fin flera alternativ att välja på så alla kan få något som passar. Michael käkar glutenfri pizza som har är nöjd med.

 

Tex och morfar testar bilspel

Lite senare på kvällen när barnen somnat drar Johan ihop gänget och presenterar veckans femkamp och första grenen är spelet 0-100. Ett ganska enkelt spel med frågor som ska besvaras med svar från 0-100. Inte alltid så enkla frågor.

Go natt efter en bra dag på Kreta.

Seth och Tex intar scenen på fredagskvällen

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *