Tävlingsdag

2019-09-08 Kreta Söndag

Johan ger Seth lite tips i baskeboll

Christina är färgad till pepparkaka

En god frukost intas innan vi beger oss ner till poolen för dagens bad och sol. Vi leker med barnen i poolen och har kul. Simmar lite innan det är lunchdags och efter lunch tar Seth och jag en välbehövlig middagslur.

Efter lunch är det också tävlingsdags i dagens gren som är blå bana i vattenrutchbana. Alla är med och åker och varje heat är lottat och körs i två etapper. Hör och häpnad, Christina är med och tävlar och åker hela tre gånger. Det trodde jag aldrig att hon skulle göra. Vi kvalar oss fram till två semifinaler som vi ska köra på tisdag. I semifinal 1 kör Michael, Johan, Josefin Jörgen och, semifinal 2 kör Beatrice, Isabell, Rickard och Glenn. I övermorgon vet vi hur det går.

Efter kvällsmiddagen är det lite underhållning för barnen i diskoteket och dem verkar ha riktigt kul, Set hinner även med att köra bil och att spela baseket.

Seth och Johan skålar

I morgon bär det v till Elafonissi.

Tex och Isabell ska snart in och dansa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *