Vattenruchracet avgörs

2019-09-10 Kreta Tisdag

Systrarna Petersson

Falkstens family

Efter gårdagens strapatser tar vi det lugnt vid poolen på tisdagen, visst tusan, final och plaseringar i vattenruchracet ska köras.

Finalen körs i tre heat och Johan vinner de två första men mig på andra och Michael på tredje. Andra heatet får Michael och jag köra om då det är svårt att avgöra vem som är två och trea. I omkörningen tar jag hem segern. Inför sista heatet ska jag bara vinna över Johan och får en kanonstart och vinner heatet men Bea har haft en motig start då hon inte kommer iväg som tänkt då ”startern” håller i hennes madrass så det blir omkörning även i detta heat. Jag får återigen en kanonstart och vinner även detta före Johan men totalvnnare är Johan med två segrar och en andraplats och tar hem 10 poäng, jag kommer två och på nio poäng men Michael på tredje plats och tilldelas åtta poäng. Totalt leder jag efter två grenar med 19 poäng och Michael på andra plats med 16 poäng. Efter tisdagen står det klart att det bara blir tre grenar p.g.a, tidsvrist. Återstår att se vad sista grenen blir.

Två som njuter i värmen

Resten av dagen slappas vid poolen och middag kl. 19.00 i den Japanska restaurangen. Det serveras en Japansk buffé och är god men inte riktigt vad jag förväntat mig.

Efter middagen åker ”ungdomarna” in till Platanias och vi ”gamlingar” tar barnen, Arvid hos Jörgen och Lena, Seth och Tex sover hos Christina och mig.

Kusinträff

Go natt!

Familjen Gustafsson samlad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *