All gips på plats

2019-10-25 Göteborg

Sikte på Göteborg direkt efter jobbet, in med såg, Fein, slang, kläder mm. in i lägenheten och därefter blir det att sätta igen de gipsbitar som vi inte kunde sätta för två veckor sedan men nu är dem på plats.

Glasfiberremsor sitter där dem ska och första spacklingen gjord. I morgon blir det slipning och ny spackling, Återstår att se om det räcker med en till spackling men troligtvis blir det ytterligare två spacklingar. Tveksamt om vi hinner klart med allt underarbete denna helg.

Vi ska även försöka hinna med att såga in salningen i köksfönstret som vi tvingades byta då den var hur ful som helst, allt annat kommer att bli topp, då kan inte salningen se ut som skit. Spännande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *