Salning & spackling

2019-10-26 Göteborg

Spacklat och klart i ena delen

Här krävs det mer kärlek innan det blir dags för målning

Efter en skön natts söm i en Hästens säng Light (väldigt light) så är det dags för slipning. Men innan dess måste mer spackel införskaffas så det blir återigen en tur till Bäckebol.

Tillbaka i Gamlestaden så visar det sig att det eländiga spacklet inte hunnit torka på alla ställen och tänker på där det varit lite tjockare så det blir att slipa på ”rätt” ställe och på med nytt spackel.

Efter spackling ger Kevin och jag oss på salningen. Vi sågar till över och underdelen vilket går som en dans. Därefter är det dags för höger respektive vänster och jag vet inte riktigt hur jag har mätt för det finns inte material för båda sidorna. Snöpligt och bedrövligt så det blir till en ny resa till Bauhaus i Bäckebol.

Men innan Bäckebol hägrar så ger vi Nordstan en chans. Kevin shoppar tröjor. En god fika hinns med vilket inte är fel innan vi kör mot Bäckebol.

Tillbaka på Gamlestadstorget så sågar vi till den sista salningen och vips så är köksfönstret klart. Slipning av förmiddagens spackling och ny spackling. Viktigt att det blir bra, riktigt bra då väggen på båda sidor kommer att vara synliga. I morgon ny slipning och spackling, tror vi måste ge denna del av köket än mer kärlek innan det är dags för målning.

Efter dagens arbete så äter vi hämtpizza och SHL-hockey Brynäs-Leksand (i efterhand men ack så spännande och nervkrävande). Förlust efter straffar men första poängen i oktober inspelad.

Nu blir det ”Så mycket bättre” innan klockan ställs tillbaka till normaltid – SKÖNT!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *