Idag rök karmen

2019-11-02 Göteborg

Karmen rök

Dagens stora begivenhet började med målning av det som spacklades igår kväll. Därefter ger vi oss på riktning av det sista av golvet som återstår och det flyter på bra men tar lite längre tid än planerat.

När vi är klara med golvet så är vi hungriga och det passar bra in då vi ska köpa mer väggfärg. Efter inköp av väggfärg så blir det en burgare på Max.

Väl tillbaka på Gamlestadstorget färdigmålar jag taket och Kevin ger sig på första strykningen av väggarna. När vi är klara är det ett perfekt break med hockey på TV, Malmö-Leksand i SHL. Ingen riktig höjdarmatch och Malmö är klart bättre i de första två perioderna men vi hänger med målmässigt och efter två perioder står det 1-1. Tredjeperioden är riktigt bra och Malmö tillåts inte skapa speciellt mycket vilket Leksand mäktar med. Klara 0-3 i sista akten och seger med 1-4 i Malmö är bra.

Efter matchen  är det färdigstrykning av väggarna som gäller.

Efter pizza på Old Corner så ska vi plocka i ordning inför morgondagens golvläggning av parketten men då kommer Kevin på idén att ”behövs verkligen dörrkarmen in till köket” och vips så är den borta. Spännande att se hur vi ska lösa detta sedan.

I morgon är det parkett som ska på innan köket levereras.

Helt slut… Go Natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *