En nöjd köksmästare

2019-11-16 Göteborg

En nöjd köksmästare i sitt nya kök!

Dagens begivenhet börjar med att färdigställa högskåpet med ugn och micro men tyvärr så måste vi ta en paus då det saknas stickpropp på både ugn och micro. Ikea har snålat in och leverera med endast anslutningskabel så det får bli en tur till Bäckebol.

Egentligen stör inte detta så mycket då Kevin ska kolla på kakel/klinker till köket. Christina och jag var och kollade i Kalmar på Kakelcenter och fick tipset att åka till Stigs Kakel i Bäckebol som är i samma koncern. Vi har tur och får prata med en otroligt serviceinriktad kille och vi lämnar butiken med klinker, fix, fog, och listverk.

När vi ändå är i Bäckebol passar vi på att käka lunch på Ikea samtidigt som vi kan kolla hur lösningen vid disklådan ska lösas. Inga konstigheter men skönt att få monteringen bekräftad.

Montering av ugn är dagens första projekt

Tillbaka i Gamlestaden hinner vi slutföra högskåp och skåpet över kyle/frys innan dagen hockeymatch Leksand-HV går av stapeln. Ingen höjdarmatch precis, usch! Efter hockeyn så fortsätter vi med överskåpen och dessa blir riktigt bra. Tyvärr saknas en lucka då klåparna på Bring som levererade köket inte var de bästa på att hantera godest.

Kvällen avslutas med kvällskäk på Old Corner och därefter ”Så mycket bättre” på TV4.

 

Även micron sitter fint

I morgon ska vi sätta fläkt och montera sparksocklar.

Allt på plats 🙂

Överskåpen på plats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *