Trösklar ska produceras

2019-11-23 Göteborg

Specialtillverkning at trösklar har inletts

Täcksida på överskåpet på plats efter lite meck då jag mätte fel.

Efter gårdagens aktivitet med Schneider Electric och Magnus Uggla på Rondo så var det en ny arbetsdag i Gamlestaden. Men innan arbetet började var det frukost på Scandic Hotel Europa. God frukost med arbetskamrater och plötsligt går brandlarmet. Christina och jag har erfarenhet av brandlarm på hotell sedan tidigare både falska och lite mer jobbiga.

Jag är förberedd och har redan packat väskan och jobbväskan så jag beslutar mig för att ta spårvagnen till Gamlestaden. Framme lite efter klockan 10 så börjar vi med finliret i köket. Passbitar och täcksidor ska monteras. Det flyter på bra tills vi är framme vid täcksidan vid kyl/frys, vi är osäkra på hur den ska monteras och beskrivning saknas.

Beslutet blir att ta lunch och Ikea Bäckebol får åter igen blu lunchhak men innan dess är vi på Bauhaus där Kevin köper elementdesign för att dölja vattenradiatorerna. Vi besöker även Coop och Bolaget innan lunchen intas.

Täcksida vid kylen är å plats men vi är inte klara med infästningen än

Efter lunchen är det Ikeas köksavdelning som gäller och vi frågar hur täcksidan ska monteras och får till svar att den ska fästas med vinklar i golvet vilket känns lite konstigt med tanke på nya parkettgolven. Vi bestämmer oss för att nyttja dubbelhäftande tejp.

Tillbaka i Gamlestaden fortsätter vi med finliret och det är bra att Michael är med denna helg då det är bökigt med att hålla stora skivor och samtidigt såga. Bra Michael att du stannar till söndag.

Vi fortsätter och det flyter på bra men vi märker att vi (jag) sågat fel på längden till täcksidan vid överskåpen, missade att det ska sitta en Baldakin under överskåpen. Motigt.

Kvällen och eftermiddagen flyter på bra och vi hinner såga till allt men tyvärr kan vi inte montera allt då målningen på ytterväggen inte är klar så det får bli montering i morgon.

Vi hinner även med att inleda arbetet med att tillverka trösklar och dessa blir en riktig utmaning. Tillkapade i längd och bredd är dem i alla fall så i morgon fortsätter tillverkningsprocessen.

Tack för idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *