Folien är borta

2019-12-15 Göteborg

Vilket snyggt Kök Kevin har numera

Vitt och fint

Förmiddagen inleds med lite småfix som att fixa med persiennerna, bära upp tomma flyttkartonger till vindsförrådet. Kevin och jag monterar passbitar men får avbryta då vi saknar några skruv. Christina plockar i ordning. Det börjar kännas som ett riktigt boende. Tänk att Kevin bott i denna röra sedan augusti.

Vi tar en paus och åker in till Nordstan. Vi äter lunch och Kevin shopar julklappar till Seth och Tex. Vi strosar runt och har det allmänt skönt denna söndagseftermiddag. Vi lämnar av Christina vid tåget som ska ta henne till Kalmar med avgångstid 16:04.

På tillbakavägen till Gamlestadstorget köper vi en tvättsvamp som vi ska ha till fogningen av klinkerplattorna. Väl tillbaka så börjar vi direkt med att blanda fogmassan och fogar. Det går riktigt bra och vi är klara på dryga halvtimman.

Det sista med passbitarna såtts på plats. Efter detta så är det äntligen dags att avlägsna folieskyddet på luckor, lådor och passbitar och vi får se helheten av köket. Riktigt snyggt med högblanka vita luckor.

Vi hämtar nyckel till Elrummet hos ordföranden så elektrikern kan byta elcentralen och fixa till elen i köket.

Tack Kevin för denna helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *