Listigt och klart

2020-02-28 Göteborg

Dagen projekt bestod i att lista klart. Det är lite eller ganska puligt i sovrummet då det är vinklar hit och dit och många är inte 45 eller 90 grader. Vi får till det riktigt bra och är klara framåt 14-tiden.

Vi städar upp och bestämmer oss för en tur in till city. Ett par timmar får räcka och nästa projekt är inköp av två st dörrar, en till sovrummet och en till WC.

Tyvärr kommer inte dörrarna att passa men med lite modifiering kommer det säkert att bli bra.

Nu är det inte mycket kvar på renoveringen och tanken var att betsa trösklarna men efter att ha läst instruktionen så bestämmer vi oss för att ta med dem till Kalmar då det ska sörjas för god ventilation och med en torktid på 24 timmar är nog det bästa alternativet. Hårdvaxet ska också torka 12 timmar och god ventilation rekommenderas.

Kevin lagar middag och serverar en fantastiskt god pasta med kycklingsås. TACK Kevin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *