Justering av köket

2020-03-02 Göteborg (Kalmar)

Söndag och det är hemresa till Kalmar idag men vi hinner med att justera alla lådor och luckor i köket. Vi städar iordning i lägenheten och rensar upp ordentligt. Vi lastar bilen med det som ska till återvinningen, tar med lite från vindsförrådet också.

Kevin sparar lite reglar och det som är kvar av parkettgolvet som vi bär upp på vinden. Nu är det i princip klart, bara lite småfix kvar vilket vi bör hinna med nästa gång vi åker upp till Göteborg och det blir troligtvis om två veckor den 13 mars.

Vi avslutar helgens vistelse med lunch på Wei Wei i Nordstan och det smakar som alltid riktigt gott. Det är otroligt lite folk i Nordstan för att vara en söndag i jämförelse med de andra söndagar vi varit där. Kan det vara så att Coronaviruset håller på att stöka till det i folks hjärnor?

Tack för denna gången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *