Årspremiär på cykel – Krasch

2020-04-10

Äntligen årspremiär på cykel i fint väder, lite vind, sol och växlande sol och moln. Kevin och jag byter om, jag har lite svårt att hitta alla kläder, speciellt handskarna med långa fingrar. Efter lte letande är vi på gång.

Vi rullar ut på Vita Lammets väg och tar höger vid Norrlidsvägen och ut mot Norra vägen. Vi cyklar i bredd då vi är ensamma på vägen i ca. 24 km/h. Vid utfarten från Två Systrars väg svänger några bilar ut på Norrlidsvägen och Kevin ska cykla in framför mig, ställer sig upp och trycker till med högerbenet och jag undrar hur stark han är, kedjan stinker av när han trampar ner högerbenet och Kevin gör en kullerbytta över styret och landar på hÖger axel och armbåge och stannar liggande på rygg och kollar upp i himlen.

Lite tumult och ont i armbågen men inget annat. Vi återvänder gående hemåt efter endast 350 meters cykling.

Lite konstigt och nonchalant av tre st bilar som bara kör om och susar vidare. Konstigt att ingen stannar. Ja dessa bilförare.

Tur att det gick så bra i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *