Drömmarnas upp i rök

2020-04-17

Tidigt igår morse kom beskedet att det brinner vid Tegera Arena. Hemska tanke. Kort därefter stod det klart att det är Drömmarnas Arena som brinner och är helt övertänd och att det även brinner i Veda Skog Arena.

Veda Skog Arena är sammanbyggd med Tegera Arena och är alltså även den i fara. Brandmännen från flera räddningsstationer lyckas få kontroll på branden och begränsa den till de två mindre och Tegera Arena har alltså klarat sig med mindre rökskador.

Drömmarnas Arena är däremot totalförstörd och det är stora skador på Veda Skog Arena. På de bilder jag sett så syns himlen blå igenom på vissa ställen så det lär bli omfattande renovering innan den går att avvända. Tegera är vädrad och snart är den sm den ska vara.

Detta kommer naturligtvis påverka verksamheten och då framför allt ungdomsverksamheten.

Tråkigt men tur att det inte blev värre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *