Hellkvist en skum affär och fillur

2020-04-17

Vem som ska träna Leksand är fortfarande en öppen fråga eller är den stängd. Björn Hellkvist verkar helt inställd på att han ska träna Leksand kommande säsong. Nu har han till och med rekommenderat Leksand att värva MoDos målvakt Patrik Bartosak.

Kan kanske vara ett ”ekonomiskt” kap att välja Björn Hellkvist som tränare då han är under kontrakt och MoDo vägrar släppa Björn. Kan bli så att Björn är Leksands tränare och att några spelare går från Leksand till MoDos sargade trupp i en ekonomisk uppgörelse och Leksand (Tjomme) frigör några platser till bättre spelare.

Men… Jag är fortfarande mycket skeptisk till Björn Hellkvist. Går det emot lite så bryter han gällande kontrakt och skulle det ske nu så är det andra gången på tre år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *