Kvalitétsback är klar

2020-06-28

I fredags signerade Matt Caito ett 2-årskontrakt med Leksand. Detta förutspådde jag redan 10 april och nu är det på plats. Samma dag förutspådde jag att Marek Hrivìk skulle vara klar för ett år till. Nu är både Matt Caito och Marek Hrivìk klara för två år, lite bättre än jag spekulerade i. Läs mitt inlägg från 10 april här.

29 april blev det klart med Marek Hrivìk då ett 2-årsavtal signerades och i samband med detta presenterades även tränartrion men Björn Hellkvist i spetsen.

Jag har varit skeptisk till Björn Hellkvist och är det fortfarande, speciellt efter intervjun den 18 juni i Leksands IF-podden #14. Nonchalant och hur kan en ny tränare strunta i att åka med på veckosamlingen (var tredje vecka), denna gång till Idre med motiveringen ”har annat att göra”. Jag kan helt enkelt inte med karln och kommer inte att ändra uppfattning, säkert en bra tränare som kommer tillföra en hel del men inte det jag gillar.

Trotts detta så hoppas jag det kommer att bli bra med Björn Hellkvist och ingen blir gladare än jag om det går bra. Hur som helst så får jag gilla läget med Björn Hellkvist i båset, Tjomme vet säkert vad han gör. Hoppas även att det blir Mikael Karlberg som blir mediakillen (Björn är helt kass vad gäller media). Och om tre år (om han inte får sparken innan dess) får vi (jag) en riktig tränare i Leksands IF.

På min önskelista står nu två st ytterforward som producerar. Skulle detta falla på plats så kommer säsongen 2020/21 att bli bra och förhoppningsvis riktigt bra.

Jag gillar Tjommes sätt att jobba, håll tyst och jobba klart innan något sägs.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *