Seriestart och Tips

2020-09-19

Special Edition till SHL-premiären1

Äntligen är det dags för seriepremiär i SHL. För drygt sex månader sedan blåstes hockeysäsongen av på grund av Coronapandemin Covid-19.

Sedan dess har det varit många turer från och tillbaka gällande seriepremiär. SHL spikade 19 september ganska tidigt och stått fast vid detta datum. HockeyAllsvenskan spikade ett datum som flyttades fram några veckor.

Nu blir det trotts allt premiär men inte med full omgång och anledningen är att Hockeyligan hoppas få tillstånd att släppa in publik från första oktober och förslaget ligger i skrivande stund är 500 personer. Anledningen till att alla inte spelar idag är att det ska bli lika många hemmamatcher i september för rättvisans skull.

Jag har gjort en sammanställning över 11 experters tips samt ett spelbolag och fått fram en sluttabell efter deras tips. Jag har själv satt ihop en tabell men med hjärtat lite inblandat i ett lag. Experterna som tippat är Tomas Roos Aftonbladet, Hans Abrahamsson Aftonbladet, Mats Wennerholm Aftonbladet, Sanny Lindström Expressen, Mattias Ek HockeyNews, Marcus Simms Hockeypuls/Dalademokraten, Oskar Magnusson Hockeypuls, Marcus Bäckström Hockeypuls, Per Arlbrandt SHL Bloggen, Tomas Hedlund Hockeybladet, Anna Johansson Hockeybladet samt BraOdds.com

12 Experters tips SHL2020/21

Mitt tips SHL2020/22

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *